"مهدی مسکنی" معاون تعاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی از شرکت شتابدهنده پیشگامان بازدید کرد.

به گزارش یزدفردا: معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور در مرکز شتابدهنده پیشگامان با بیان اینکه تعاونی از الگو های پیشرفته در بازارهای مختلف اقتصادی است گفت: امروز از گروه تعاونی پیشگامان بازدید کردم که نامش با هویتش یکی است.

مسکنی مدل کسب و کار گروه تعاونی پیشگامان را الگوی خوب و قابل تکرار دانست و ابراز امیدواری کرد که این مدل اقتصادی ترویج شده و در آینده تعاونی هایی مانند گروه تعاونی پیشگامان در هر استان داشته باشیم.

محمدرضا رضائی نژاد مدیرعامل گروه تعاونی پیشگامان در این بازدید گزارشی از روند تاسیس و فعالیت‌های گروه تعاونی و مرکز شتابدهنده پیشگامان و موفقیت تیم‌های استارتاپی ارائه داد.

همچنین تیم‌های استارتاپی گانیتو، سفره چی، کویزی نو، پانوگرد، رابین و شهربین مستقر در مرکز شتاب دهنده توضیحاتی پیرامون ایده های پیشنهادی خود و چگونگی اجرای آن ارائه دادند که مورد استقبال مهدی مسکنی قرار گرفت.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا